F*cking junkmail och pillerhysteri - ursäkta uttrycket
skrivet 2009-04-26 klockan 00:54:36

Ett tag trodde jag att jag lyckats komma undan allt spammande, men icke. Nu öser det in med skräppost i maillådan. Rena pillerhysterin! Och jag är fortfarande lika ointresserad av Viagra-piller, bantningspiller, lyckopiller, eller vilka som helst piller! Kan det vara så att dessa spammare vaknar till liv med solen och värmen (är helt övertygad om att de går i ide vintertid!) och att det därför trillat in ungefär ett mail i minuten de senaste dagarna (eftersom de självklart känner av vår väderlek här i Svea rike!) eller kanske inte!? Undrar för övrigt om det finns folk som faktiskt nappar på något av alla dessa hysteriskt sjuka erbjudanden om diverse skit? Den tragiska sanningen är väl att det faktiskt finns det, och dessvärre gott om dem. Själv tar jag aldrig annat än en mindre överdos alvedon, ipren eller möjligtvis magnecyl vid tillfällen som bl a idag när det känns som att livmodern ska ramla ur kroppen eller de gånger migränen sätter in. Näe, nu har jag raderat hela skräppostmappen och tänkte förflytta mig någon meter till sängen innan jag slocknar. Goodnight från fröken pillerfri!



Upp till kamp mot skräpposten!


Annelie Swärd skrev 2009-04-26 @ 10:05:11

lider med dig..när livmoder håller på ramla ut måste man få överdosera alvedon eller ipren!! Annars är 9 månaders ruvande också ett bra sätt att bli av med skiten ;-) ska nog skaffa typ 20 ungar bara för den saken skull ! kram A

SV: Annelie Swärd skrev 2009-04-26 @ 11:11:03

Ja vi får väl se om ruvandet biter på mig när den dagen kommer!? Dock tveksam till att jag skulle skaffa 20 ungar om än det fungerade, haha!

sofia skrev 2009-04-26 @ 17:04:11

Åhh, vilken fin och sommrig blogg du har!:D

SV: sofia skrev 2009-04-26 @ 21:23:46

Tack så mycket! Hos mig är det sommar året om ;)


namn
kom ihåg mig?

e-post (publiceras ej)


bloggadress


skriv vad du har på hjärtat här ♥