Morning glory
skrivet 2010-08-31 klockan 12:05:52

Vaknade av att solen strålade genom gardinerna. En fantastisk sensommardag enligt min mening. För jag har fortfarande svårt att förlika mig med tanken på att hösten är på intåg. Men tenderar den att bli som dagen till ära kommer den helt klart bli urmysig! Regniga dagar må vara mysiga dem med, i viss mån(!) Men vad går upp mot viljan och det faktum att faktiskt kunna vistas utomhus? Promenerandes, strosandes, fikandes, till och med båtåkandes om vinden inte är bitande kall. Jag längtar dock redan till nästa sommar. Den sista augusti, idag fyller syster 27 år - stort grattis! Jag hoppas du firas med både tårta och presenter och kanske en ny frisyr? Själv besökte jag frisören i lördags och blev nog varken nöjd eller missnöjd. Jag fortsätter mest ha ångest över avsaknaden av mitt långa hår. Inte blev det bättre av att tjejen som fixade mitt barr höll med mig mer än en gång om att jag ska ha längre hår(!) trots att hon sa det i samma mening som "till nästa sommar är det ju långt igen!". Nästa sommar ja. Mycket ska hinnas med och hända innan dess. Just nu ser jag inte mycket längre framåt än kanske till min egen födelsedag om exakt fyra veckor. För när oktober infaller, då är det höst och vardagen kommer vara annorlunda.


 

Höstens garderobsrensning
skrivet 2010-08-30 klockan 21:33:51

Gjorde ett ryck nu på kvällskvisten och började garderobsrensa inför hösten. Till skillnad mot butikerna som säljer ut sommarens plagg på REA inför hösten, så säljer jag ut plagg som faktiskt går att använda till hösten(!) Mest för att man annars knappt får något sålt på Tradera. Så skynda fynda! More to come.

Festligt värre
skrivet 2010-08-30 klockan 21:24:24

Bowling, middag på Hardrock Café och drinkar på Soap Bar med ett stort gäng kollegor bestod lördagskvällen av.


Vad du är söt min kära lilla ponny
skrivet 2010-08-25 klockan 22:34:53

Har ikväll tillsammans med bror + flickvän firat systeryster lite i förskott på födelsedagen när hon idag gästade huvudstaden. Middag, öl och massa glada skratt. I present blev det frisörbesök med allt vad det innebär och en ekologisk hårinpackning från Björn Axén. Får se om man kan få tillåtelse att lägga upp en före-och-efter-bild när förändringen är gjord(!?) Något som förhoppningsvis kommer dyka upp även på me myself & i inom snar framtid. Är i stort behov av både färg och form i dagsläget känner jag(!) Annars är det kost och näringslära som står på kvällens schema, dock inte i form av något intag av nyttigheter, är fortfarande ballongmätt efter middagen. Däremot har jag några enstaka instuderingsfrågor att beta av innan morgondagen gryr. Om jag kände mig som en duracellkanin igår, är jag väl en liten pluggponny idag.


Har fortfarande (1 år senare!) ångest över mitt bortkapade långa hår.

Hur ska man annars kunna tota ihop sådana här härliga frisyrer!?

 

Pyjamasparty
skrivet 2010-08-24 klockan 09:53:12

Hur många i åldern 25+ brukar köra pyjamaspartyn? Inte många va(!?) Näe, jag tänkte väl nästan det. Men hur många av er skulle dissa ett pyjamasparty om det väl bjöds in till!? Jag blev i alla fall hur sugen som helst på pyjamasparty när jag hittade OnePiece. Ett måste för alla pyjamasälskare helt klart och prio nr 1 på min julklappsönskelista för 2010! Det faktum att jag kommer se ut som en jättebebis, den bjuder jag på.


 

 

 

 

Yesterday's sunsetting
skrivet 2010-08-21 klockan 17:08:49


iPhone-pic by missupsidedown

Looking forward to new adventures
skrivet 2010-08-16 klockan 00:28:45

 

 

Filmtips - From Paris with Love ♥
skrivet 2010-08-05 klockan 12:05:17

John Travolta gör en kanonroll som så många gånger tidigare. Gillar du häftiga och lite råa actionscener är detta något för dig!

 

A Sambazon Warrior
skrivet 2010-08-02 klockan 22:09:17

Någon som fått denna appen att funka på facebook? Jag vill också vara en Sambazon Warrior! Fast det blir svårt att bli en mer klockren warrior än Rob Machado helt klart.

 

Söndagsmys, EM-silver & Crazy Hearts
skrivet 2010-08-01 klockan 23:32:54

Ett EM(MA)-silver kammades hem ikväll, tjohooo! Det var väl ändå på tiden att hon fick lyckas riktigt bra och ordentligt i ett större mästerskap. Toppenkul! När idrotten är som bäst. Jag glädjs lika mycket varje gång, oavsett vem som lyckas, men det är alltid som roligast när det kommer något nytt och lite oväntat i dessa sammanhang. Samtidigt är jag inte helt främmande inför förutsägbara stories heller. Som i t ex Crazy Heart. Väldigt förutsägbar ur mina ögon sett, men ändå helt lovely. Men så gillar jag ju att följa människors olika livsöden. Inte för att jag tror på ödet, snarare tvärtom. Vi väljer alltid själva vår väg genom livet allt eftersom händelserna går oss förbi. men det är ju bara min uppfattning. Vad man kallar det har jag nog dessvärre inget bra ord för(!?) Hur som helst, söndagen har vart mys i solen med trevlig läsning, bullbak och annat smått och gott. Nu snart nattisdags, men först lite mera läsning as in to be continued..