I'm a Swinger - passionerad och impulsiv
skrivet 2010-10-12 klockan 23:49:36

Det säger i alla fall testet Hitta din fitnessprofiliForm.se - "Det får definitivt inte vara för schemalagt eller för enformigt."

Personlighet Du är varm, engagerad, uttrycksfull och passionerad. Du hatar rutiner och fasta scheman och trivs bäst med arbetsuppgifter som stimulerar din kreativitet. Du vill kunna utveckla din energi och använda din gnista och entusiasm.


- Stämmer till 100%!

 


Fitness Med sitt stora behov av konstant variation är swingern den perfekta kandidaten till crosstraining. Eftersom du lätt blir uttråkad är det bäst att välja flera olika träningsformer som du kan variera allt efter humör. Det skulle t ex kunna vara inlines när solen skiner och dans när det regnar. Du blir uttråkad om du försöker göra samma sak dag ut och dag in. Anmäl dig till olika lopp t ex genom ditt jobb - då tvingas du nämligen att gå, löpa eller åka inlines hela vägen till målet. Pilates kan användas både för träning av flexibilitet och styrka.


- Stämmer till 85%. Kommer antagligen aldrig anmäla mig till något lopp via jobbet eller liknande och enda gången jag testat Pilates höll jag på att somna, så tack men nej tack, jag hoppar.

 


Peak Du toppar helt enkelt mitt på dagen. Medan alla andra tar sig en lur eller slappnar av lite efter lunchen bör du skaffa en träningskompis och tillsammans bränna energi på motion.


- Stämmer till 99,9%! Så med andra ord bör jag helst ha nattjobb alternativt vara arbetslös eller hemmafru för att få till den balansen(!?) Sweet..

 


Enligt detta ska jag gilla orientering, jazzdans, mountainbike, triathlon, squash, bodypump och pilates(!) Pilates som jag ovan nämnt går bort big time, orientering likaså (inte tillräckligt stort fan av att analysera och tolka). Dansen är ju redan avbockad, liksom bodypump. Squash är jag ytterst tveksam till, men kom med bra argument så kanske jag testar trots allt(!) Tänkte precis bojkotta mountainbike när jag insåg att det allt som oftast brukar ingå i Triathlon, som i sin tur var i princip det enda av dessa förslag som riktigt lockade. Så där är kanske det träningsmål jag letat efter? Det tåls onekligen att tänkas på.

 

 

 


namn
kom ihåg mig?

e-post (publiceras ej)


bloggadress


skriv vad du har på hjärtat här ♥